Funko Pop! Gingerbread Hulk #935

 16,95

Breng de feestvreugde tot leven met Funko Pop! Gingerbread Hulk #935. Deze schattige en unieke collectible combineert de kracht van de Hulk met de zoetheid van een gingerbread man. Een must-have voor elke Avengers en Marvel fan!

Uitverkocht

Artikelnummer: 0889698506601 Categorieën: , ,

De Funko Pop! Gingerbread Hulk #935 is een uniek en betoverend verzamelobject dat elke Marvel-fan zal betoveren. Met zijn schattige en feestelijke ontwerp brengt deze Funko Pop! een vleugje magie in je collectie.

Deze speciale editie van de Hulk is geïnspireerd op het populaire Avengers-thema en is perfect voor liefhebbers van zowel Marvel als kerst. Met zijn opvallende groene kleur en gedetailleerde gingerbread-outfit is deze Funko Pop! een echte blikvanger. Het is een geweldige toevoeging aan elke Avengers- of Funko Pop-collectie.

De Gingerbread Hulk #935 is gemaakt van hoogwaardig vinyl en heeft een stevige constructie, waardoor hij duurzaam en lang meegaat. Met zijn compacte formaat van ongeveer 9 cm past hij perfect op je bureau, boekenplank of in een vitrinekast. Hij is ook gemakkelijk mee te nemen, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen en je liefde voor Marvel kunt delen.

Deze Funko Pop! is niet alleen een geweldig verzamelobject, maar ook een bron van inspiratie. Hij herinnert ons eraan dat zelfs de sterkste helden een zoete kant hebben. Met zijn vrolijke en feestelijke uitstraling brengt hij een glimlach op je gezicht en laat hij je de magie van de feestdagen voelen.

Of je nu een Marvel-fan bent die zijn collectie wil uitbreiden of iemand die gewoon houdt van unieke en schattige verzamelobjecten, de Funko Pop! Gingerbread Hulk #935 is een must-have. Laat je betoveren door zijn charme en voeg een vleugje magie toe aan je leven. Bestel hem nu en maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van Marvel en kerst.

Gewicht 250 g
Afmetingen 9 × 12 × 16 cm
EAN

0889698506601

Thema

Avengers, Marvel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Funko Pop! Gingerbread Hulk #935” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *