Funko Pop! Harry Potter: Holiday – Harry Potter #122

 16,95

Breng de magie van Harry Potter tot leven met deze schattige Funko Pop! Harry Potter: Holiday – Harry Potter #122. Een perfect cadeau voor fans van de films en boeken, om de feestdagen extra betoverend te maken.

Uitverkocht

Artikelnummer: 0889698511520 Categorieën: , ,

Breng de magie van de feestdagen tot leven met de Funko Pop! Harry Potter: Holiday – Harry Potter #122. Deze betoverende figuur is een absolute must-have voor elke Harry Potter-fan die zijn kerstcollectie wil uitbreiden.

Met zijn kenmerkende ronde ogen en charmante glimlach is deze Funko Pop! een perfecte weergave van Harry Potter tijdens de feestdagen. Hij draagt een feestelijke kerstmuts en houdt een cadeau in zijn handen, klaar om het uit te pakken. Deze gedetailleerde en levendige weergave van Harry Potter brengt de magie van de feestdagen rechtstreeks naar je woonkamer.

Of je nu een verzamelaar bent die zijn Funko Pop! collectie wil uitbreiden of gewoon een fan bent van Harry Potter, deze figuur zal je hart veroveren. Hij roept een gevoel van nostalgie op en brengt herinneringen terug aan de betoverende wereld van Zweinstein en de avonturen van Harry Potter.

Plaats deze Funko Pop! Harry Potter: Holiday – Harry Potter #122 op je bureau, boekenplank of in je vitrinekast en laat je fantasie de vrije loop. Stel je voor dat je samen met Harry Potter de feestdagen viert in de Grote Zaal van Zweinstein, omringd door vrienden en magie.

Deze Funko Pop! is gemaakt van hoogwaardig vinyl en heeft een indrukwekkende hoogte van ongeveer 10 centimeter. Hij is perfect gedetailleerd en vakkundig vervaardigd om de essentie van Harry Potter vast te leggen. Met zijn officiële licentie van Harry Potter en zijn unieke productcode is deze Funko Pop! een waardevolle toevoeging aan elke verzameling.

Breng de magie van Harry Potter en de feestdagen in huis met de Funko Pop! Harry Potter: Holiday – Harry Potter #122. Bestel nu en laat je betoveren door deze charmante figuur.

EAN

0889698511520

Thema

Harry Potter, Movies

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Funko Pop! Harry Potter: Holiday – Harry Potter #122” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *